Reviews

Reviews

FEEDBACK van mijn klanten

Onlangs hebben Robol & Webista een nieuwe website voor ‘Hofwaakt’ ontworpen en gebouwd. Met deze nieuwe website kunnen wij de burgers in de Hof van Twente nog beter ondersteunen bij het aanmelden bij een buurtwhatsapps groep in onze mooie Hof. En daarmee dragen wij bij aan de veiligheid van onze Hof bewoners. Het resultaat is prachtig! Goede communicatie/afstemming, eenvoudig in gebruik en snel opgeleverd. Van harte aanbevolen!

André Bouma

Voorzitter BuurtWhatsapp Hof van Twente

Sophie heeft mijn website gebouwd en wat ben ik er blij mee! Het is super mooi geworden! Sophie heeft mijn ideeën geweldig vertaald naar een high-end design en een overzichtelijke structuur.

Wat ik fijn vind is dat zij mijn wensen goed meeneemt en zelf aanvullingen geeft met creatieve ideeën, waardoor het echt voelt alsof je het samen doet. Daarnaast kreeg ik duidelijke uitleg met video’s hoe alles werkt bij de oplevering wat ik zeker een pluspunt vind!

Ik raad Webista Sophie zeker aan.

Pieter Oggel

Eigenaar OP Coaching and Health

Robol en Webista hebben in korte tijd voor onze VVE vereniging van vakantie bungalow eigenaren een prachtige Website in 2 talen gemaakt, zodat veel informatie altijd goed bekend is, zoals parkregels, bouwvoorschriften, plattegronden, notulen en zelfs kadaster gegevens. Bovendien een mooie layout incl. goede inlog methode voor onze leden. De website is zeer goed ontvangen en onderhoud eraan doen we als VVE zelf. Robol en Webista alleen nodig als we iets vergeten zijn!

Bestuur De Holle Poarte

VV vereniging van vakantiepark

Sophie werkt gestructureerd en denkt goed mee als het gaat om het designen van een website. Een website bouwen is een wat ingewikkeld en technisch proces. Toch weet Sophie in heldere taal toe te lichten wat er ‘achter de schermen’ gebeurt. Het eindresultaat is dan ook een duidelijke, goed vormgegeven en gebruiksvriendelijke website! Ik ben super tevreden, de website is boven verwachting mooi geworden. Het contact met Sophie verliep ook altijd erg soepel. Als je iemand zoekt met oog voor detail, technische skills en een prettige samenwerking moet je bij Sophie zijn!  

Emily Legtenberg

emilylegtenberg.nl

Sophie heeft mij ontzettend goed geholpen met het verbeteren van mijn website. Niet alleen voerden ze de taken uit waar ik om vroeg. Ook gaf ze meerdere aanbevelingen voor verbetering waar ik zelf niet aan had gedacht. Kortom een prettige en betrouwbare web specialiste!

Michel Schieman

Eigenaar Schieman Trading

Sophie heeft mij geholpen met het inrichten en vormgeven van mijn website. Ze beschikt zowel over technische kennis als over gevoel voor design. Ik ben tevreden over haar hulp en ze heeft goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen! Een fijn persoon om mee samen te werken.

Denise Haverkate

Eigenaar Creadvise