Portfolio

Projecten

BHPmakkum.nl

Voor BHP Makkum heb ik voor eigenaren een intranet gerealiseerd met inlogportaal geregistreerd. Documenten, jaarverslagen, notulen etc. zijn nu via een centraal inlogportaal beschikbaar voor eigenaren.

Hofwaakt.nl

Voor Hofwaakt heb ik in samenwerking met Robol een simpele en overzichtelijke site gerealiseerd waar inwoners van de gemeente zich kunnen registreren voor een buurtwhatsapp groep. Ook is er op deze site meer informatie over het concept te vinden.

emilylegtenberg.nl

Voor Emily heb ik een site gemaakt waar al haar diensten overzichtelijk worden weergegeven. Ook wordt haar portfolio op deze site getoond.

Opcoachingandhealth.nl

Voor opcoachingandhealth.nl heb ik het gevoel en de beleving van de huisstijl vertaald naar een gebruiksvriendelijk webdesign. Vervolgens heb ik de website en e-mail gerealiseerd.

Paschalles.nl

Voor paschalles.nl heb ik een migratie verzorgd naar mijn eigen web en e-mail hosting. Ook is paschalles.nl naar een goedkopere en beter domein registrar gemigreerd. Daarnaast is de website en huisstijl van paschalles.nl volledig vernieuwd.

Ontdekoost.nl

WordPress webite van wandelroutes in Oost-Nederland. Een WordPress migratie uitgevoerd naar een ander domein en een andere hosting. www.ontdekoost.nl

Deze site is ook nagebouwd in plain HTML5 en CSS3. Site.

ontdek oost

Emotieadviseur app

Progressive Web App om je eigen tips voor specifieke emoties in te zien wanneer dit nodig is. PWA is gemaakt met HTML5, CSS3 en Javascript. Nu ook te downloaden in de Play Store.

app emotieadviseur
app emotieadviseur

App design

Een app design voor een fictieve huisartsenpraktijk met o.a. mogelijkheden om afspraken te maken en een elektronisch patiëntendossier.

app design toekomstvisie
app design afspraak maken